påskeferien!

Og, jeg prøver å begynne å blogge igjen. kommer ikke et innlegg hver dag. Men - jeg skal prøve å blogge så mye som jeg kan.

Siden det akkurat har vært, og fortsatt er idag - påskeferie, så kan jeg jo fortelle hva jeg har gjort. Blir ikke langt innlegg. 
Fredag-Tirsdag: Fredag til lørdag sov jeg hos ingvild♥, vi var alene hjemme hele natta, vi dansa fugle dansen i cam til folk, kasta druer i munn på hverandre, så på film, gikk tur med burre ute i regn været, og sov! - resten av dagene var litt med folk, var på maxi, trening på tirsdag som ente opp med tulle trening med meg,Katja(som ikke trente), Ingvild og Tale. Det kom ingen trener, og vi hadde ikke fått beskjed om at det ikke var noe trening, så vi tok noen skutt på mål, og gjorde egentlig ikke så mye. 
Onsdag-Mandag: sto opp tidlig på onsdag, fordi jeg skulle ned på skyss stasjonen å møte Marte. Baggen hennes veide hvert fall 1 tonn, og den måtte vi gå med helt til maxi. Der mamma hentet oss. Vi dro til tante og var der litt, også dro vi videre til pappa senere på kvelden, og der var Marte til søndag og jeg til idag. Hun glemte laderen sin hos tante, så vi fikk ikke vært på pc'n før pappa hentet den, og han hentet den ikke før fredag kveld. Natt til søndag var vi alene hjemme, det var skikkelig digg! Vi hørte på musikk, og satt på dataen osv. Vi la oss ikke før 6 ca, så vi sov ganske lenge. På søndagen var vi drit slitne begge to, og Marte ble hentet. Jeg ble kjørt hjem til 4 idag, og jeg har bare slakka, og ikke gjort noen ting i dag. 

Slenger med noen bilder fra ferien jeg! 

digger deg, bestevenn! ♥
hva er bedre enn påskeegg i påsken?

Det bilde er ikke ifra påsken, men siden det var så fint vær i dag - så slang jeg med det!
Sol og sommer - er jeg den eneste som gleder meg?

Hva har du gjort i påsken?

4 kommentarer

Linn Viktoria

05.apr.2010 kl.21:02

jeg har slappet av og kost meg med venner :-) så fine bilder, digget solbrillene! :-D
så fine bilder, jeg elsker de eggene !:D

Lene

05.apr.2010 kl.21:03

Hei! KJEMPE FIN BLOGG!!

Jeg pleier ikke lenger å blogge så mye her på blogg.no, Jeg blogger på pointshop, det er mye bedre fordi du for poeng for bloggina for å kjøpe ting for!

Brukte 1 uke for å få gavekort fra H&M! Du kan lssm bare kopiere innleggene her og lime inn på bloggen der, så er du igang :D

Bare trykk på navnet mitt for å komme inn på siden, og da får du også startbonuspoeng!

Du kan tjene 300 poeng, for hvert blogg innlegg ;) Bare husk å få e-mail og nummer garanti.

håper dette hjalp :)

Marien

05.apr.2010 kl.21:04

Søt og nydelig blogg:)

Btw, ønsker du flere lesere til bloggen din? Ta en titt innom denne nettsiden: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=handballfrua og registrer deg. Du får garantert flere lesere på kort tid! Absolutt å anbefale:)

Ha ellers en super fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits